360 virtualne šetnje


Privucite goste I kupce jedinstvenom virtualnom šetnjom nekretninom, plovilom ili bilo kojom destinacijom koju nudite.

Virtualne šetnje omogućavaju korisniku da iskusi prostor puno bolje nego to može putem videa ili fotografije. Ovakav tip prezentacije je iskren i vjerodostojan jer je nemoguće nešto sakriti ili naglasiti specifičnim kadrom. Jednostavno pokazujete stvari onakve kakve jesu, a baš ta iskrenost je ono što kupci cijene.

Zatraži ponudu
Arhitektura

Bilo da prodajate ili iznajljujete apartman, kuću, stan, vilu ili zemljište virtualna šetnja će privući kupce, te im omogućiti vjerodostojno iskustvo kretanja vašim prostorm. Vjerujemo da je ovo najbolji način da steknete povjerenje novih kupaca i prezentirate prostor koji nudite u njegovom pravom sjaju.

Plovila

Na prilično konkurentnom tržištu chartera svaka dodatna vrijednost je dobrodošla kako bi se diferencirali od konkurencije. Virtualne šetnje vam obogućuju da svojim gostima ponudite iskustvo kretanja po plovilu prije nego se odluče za najam što će im pomoći pri izboru adekvatne jedrilice ili motornjaka.

Turistička destinacija

Bilo da se radio o temetskom ili zabavnom parku, kulturnim ili prirodnim znamenitostima, virtualna šetnja će posjetiteljima dati odličan prikaz što kod vas mogu naći. Kada ih privuče virtualno iskustvo sigurno će poželjeti iskusiti i cjelovitu i stvarnu uslugu koju nudite.

360 Dron

Kada se panoramska kamera podigne dronom u zrak nastaje spektakularan i jedinstven doživljaj leta. Ako se radi o statičnoj panorami gledatelju interaktivno sučelje omogućava da odluči kamo će usmjeriti svoj pogled. Kada je riječ o snimanju videa panoramskom kamerom prednost je ta što se snima 360 stupnjeva oko kamere, a kadrovi se biraju kasnije u postprodukciji. Drugim riječima savršeni snimak svaki put kada poletimo!

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila nevjerojatno iskustvo. Korištenjem stranice prihvaćate kolačiće u skladu s našim Pravilima privatnosti.