S vama od ideje do uspjeha

Mi smo skupina mladih individualaca okupljenih u jedan tim. Vjerujemo da se naše profesionalne vještine odlično nadopunjuju te kao Paras dizajn studio možemo ponuditi široku lepezu dizajnerskih usluga. U praksi se pokazalo da klijenti često trebaju usluge sa različitih područja dizajna, zato smo se odlučili ponuditi sve što vam treba na jednom mjestu. Na taj način možemo garantirati visoku kvalitetu svih daza dizajnerskog procesa, ali i odgovornost, pouzdanost i fleksibilnost. Bit ćemo uz vas od zasnivanja ideje, preko prototipiranja i testiranja do plasiranja proizvoda ili usluge na tržište.

Slobodno nas kontaktirajte na: info@paras.hr

Filip Đurić

product@paras.hr

Industrijski dizajn | CGI | 3D print | 360 ture


Smatram da su moje profesionalne kvalitete odgovornost, prilagodljivost i svestranost. Uživam u savladavanju izazova sa područja mehanike, ergonomije i estetike koji se nađu predamnom.
Završio sam Akademiju za likovnu umjetnost i dizajn u Ljubljani. Po struci sam magistar industrijskog dizajna. Od 2014 radim kao freelancer na području dizajna, a tokom studija sam radio i za poduzeće 507 d.o.o. iz Ljubljane na poziciji industrijskog dizajnera. Dizajnirao sam namještaj za brendove kao što su: Dior, Guerlain, YSL, D&G, Armani… Kao freelancer sam radio za klijente sa najrazličitijih područja pa sam se tako sretao sa dizajnom za informatičke tvrtke, škole I sveučilišta, proizvođače obuće I mnoge druge. Tu sam stekao vrijedno znanje i iskustvo koje sam kasnije odlučio prenijeti u vlastiti dizajnerski studio. Okupio sam tim mladih profesionalaca iz Hrvatske I Slovenije te sada ponosno stojimo pred vama kao Paras dizajn tim.

Ana Somek

graphic@paras.hr

Grafički dizajn


Kreativna sam i produhovljena žena koja teži ka novim iskustvima i izazovima. Dizajn je moja strast, zajedno s umjetnošću i ilustriranjem. Volim raditi u brendiranju, digitalnom dizajnu i dizajnu ambalaža. Postala sam prepoznatljiva u grafičkom dizajnu te osvojila mnoge nagrade tijekom svog života, poput Adobe Design Achievement Awards – Honorable Mention in Package design, te Young Creative Chevrolet – drugo i treće mjesto u dvije kategorije, itd.

Ukratko o meni: grafička dizajnerica, ilustratorica, te strastveni ljubitelj čokolade.

Kristijan Jurčić

web@paras.hr

Web dizajn


Ja sam full stack developer s više od 10 godina iskustva u projektiranju i razvoju korisničkih sučelja, razvoju web aplikacija i sustava e-trgovine. Vlasnik sam i digitalne agencije Tempus Media. Posvećen sam kreiranju prekrasnih digitalnih iskustava, čistog, responzivnog koda prilagođenog SEO-u koji mojim klijentima pomaže da privuku pažnju potencijalnih korisnika usluge, pretvore ih u klijente i omoguće besprijekoran rad svih njihovih usluga na internetu.

Mateo & Artem

video@paras.hr

Videografija


Mi smo mladi i profesionalni osobenjaci koji rade na mnogim projektima, reklamama, korporativnim videima itd. Mateo Jurčić je samouk snimatelj i vizualni režiser, koji može uhvatiti trenutak i učiniti svaki kada vizualno prekrasnim. Artem Dushkin je ruski režiser, sa mnogo godina iskustva iza sebe, koji održava kreativni pristup snimanju te je sposoban mašti udahnuti život. Njih dvojica zajedno čine savršeni tim koji upotpunjavaju naš tim i pridonose rastu našeg poslovanja.

Bojan Radin

photo@paras.hr

Fotografija


Bavim se fotografijom već više od 20 godina. Radio sam na različitim područjima kao što su moda, novinarstvo, putopisna i produktna fotografija...
Još uvijek rado učim, pa sam se zbog toga pred 10 godina odlučio na formalno obrazovanje. Upisao sam i diplomirao fotografiju na visokoj školi „Vist“ u Ljubljani. Objavljivan sam u poznatim časopisima od kojih su neki Adria inflight magazine, Gloss, Geographical magazine, Snappp Magazine, Nathional Geographic Slovenija, FHM Slovenija, Digital Photography Magazine Slo, Sony Slovenia, Minolta Online Magazine, Geo Slo, Gea...
Radio sam za klijente: Telekom Slovenije, Pivovarna Laško Union, Jadek & Pensa, Beenius, Kemijski inštitut Slovenije, Bone Custom made Drums, Yoga in Daily Life - the System.

Nataša Alavanja

illustration@paras.hr

Ilustracija


Moja najveća strast je ilustracija koju često kombiniram s grafičkim dizajnom. U svoje slobodno vrijeme volim biti vani, uživajući u prirodi i otkrivajući nove izvore inspiracije. Nakon što sam maturirala kao grafički dizajner, nastavila sam svoje školovanje te završila Akademiju primijenjenih umjetnosti sa prvostupničkom sveučilišnom diplomom, sa specijalizacijom u crtanju. Nakon toga sam upisala magisterij te sam se odlučila za miješane medije kako bih istražila nove načine da se umjetnički izrazim.

Izuzetno cijenim činjenicu što mi je dana mogućnost da svaki dan radim na kreativan način.

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila nevjerojatno iskustvo. Korištenjem stranice prihvaćate kolačiće u skladu s našim Pravilima privatnosti.