3D print


Uz nas Vaše ideje postaju stvarnost

Osim što 3D print tehnologiju koristimo za prototipiranje i testiranje vlastitih ideja, omogućuje nam izradu unikatnih predmeta, specifičnih mehanizama i zamjenskih dijelova po narudžbi. Printamo do 5 različitih boja FDM tehnologijom, uz mogućnost printa vodotopnim potpornim materijalom koji omogućuje preciznu izradu najzahtjevnijih oblika. Ako željeni model ne možete pronaći ili izraditi sami, mi ćemo ga modelirati za vas.

Zatraži ponudu
3D skeniranje

U slučaju da postojeći objekt želite prebaciti u digitalni format, nudimo vam uslugu 3D skeniranja, kao i izmjenu, doradu ili popravak postojećih scanova. Jednom kada imate scan s kojim ste zadovoljni, rado ćemo ga za vas i 3D printati.

Izrada prototipa

Tehnologija 3D printa idealna je za brzu i jeftinu izradu prototipa i testiranje ideja, veličina, funkcionalnosti mehanizama i objekata različitih vrsta i namjena. Rezultati testiranja prototipa omogućuju nam da unaprijedimo dizajn i učinimo ga kvalitetnijim i atraktivnijim.

Pokloni

Kroz tehnologiju 3D modeliranja i 3D printanja možemo indivitualizirati mnoge igračke, dodatke za gadgete, te kojekakve sitnice koje će bez riječi reći mnogo. Za početak bacite oko na Thingsgivers web stranicu ili jednostavno prosurfajte Internetom, a ako nigdje ne možete naći poklon koji ste zamislili mi ćemo ga 3D modelirati za vas.

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila nevjerojatno iskustvo. Korištenjem stranice prihvaćate kolačiće u skladu s našim Pravilima privatnosti.