Web dizajn i development


Web-stranica je centralno mjesto informiranja vaših klijenata, a mi se brinemo za sve etape izrade - od ideje i dizajna do izrade i održavanja gotovog proizvoda.

Bilo da trebate web-brošuru, kompleksnu web-stranicu s nekoliko “landing-stranica”, web-aplikaciju ili web-shop, naš tim developera pobrinut će se da funkcija i funkcionalnost budu besprijekorni, a dizajneri da korisničko sučelje i estetika budu na najvišem nivou.
Vrsni smo u najnovijim web tehnologijama (HTML5, Sass, Vue.js, Wordpress, Node.js, Laravel,..) tako da će vaše web-stranice i aplikacije biti uvijek u skladu s najnovijim standardima.

Zatraži ponudu
Izrada web aplikacija

Nije vam dovoljna “obična” web-stranica? Želite nešto dinamičnije za razvoj vašeg poslovanja i privlačenje novih klijenata?

Nema problema, za vas razvijamo aplikacije koje će vam pomoći da organizirate, automatizirate i digitalizirate svoje poslovanje ili pak da na inovativan način doprete do novih klijenata. Neka tehnologija radi za vas!

SEO i e-Marketing

SEO odnosno “Search engine optimization” je optimizacija web stranice koja poboljšava vidljivost na web tražilicama poput google-a. Naši stručnaci će se pobrinuti da budete čim vidljiviji onima koji treba ju doću do vaše stranice.

Ako se pak odlučite za online marketinšku kampanju putem Facebooka, Instagrama, Google ad-words, ili banera za promociju na drugim web stranicama naši dizajneri će se pobrinuti za vas.

Maintenance

Jednom kada je vaša stranica dovršena, nećete ostati prepušteni sami sebi. Ostajemo uz vas sve dok nas trebate, implementiramo nove tehnologije na vašu postojeću stranicu kako bi ona ostala u koraku s vremenom te po potrebi radimo izmjene, savjetujemo vas i pratimo vaš razvoj.

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila nevjerojatno iskustvo. Korištenjem stranice prihvaćate kolačiće u skladu s našim Pravilima privatnosti.