Grafički dizajn


Podignite svoj brend na novu razinu, izdvojite se iz mase i jasno komunicirajte svoje vrijednosti.

Kvalitetan vizualni identitet je dodatna vrijednost brenda zbog koje će vas potencijalni klijenti vidjeti kao profesionalce bez obzira čime se bavili. Bilo da ste novoosnovana tvrtka kojoj treba prepoznatljiv i markantan logo, posjetnica, web-stranica ili brošura za promoviranje ili vodite već uhodan posao i potreban vam je snažan vizualni identitet ukomponiran u sve elemente brenda prilagođavamo se vašim zahtjevima, željama i potrebama.

Zatraži ponudu
Print

Dizajniramo letke, brošure, vizitke i ostali promo materijal za print koji vam je potreban. A kako bi sve aplikacije vizualnog identiteta bile skladne, dizajnirat ćemo i oglas na vozilu, pročelju ili jumbo plakat.

Digital

U današnje vrijeme neizostavan kanal za oglašavanje je internet odnosno online medijski prostor. Odlučite li se za online marketinšku kampanju kreirat ćemo za vas cjelokupni vizualni sadržaj koji obuhvaća statički, dinamički ili video materijal.

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila nevjerojatno iskustvo. Korištenjem stranice prihvaćate kolačiće u skladu s našim Pravilima privatnosti.