Videografija


4 super-moći videa su pozornost, emocija, percepcija vrijednosti i jasnoća.

Prosječni korisnik provede 88% više vremena na web-stranici koja sadrži video. Osim što video vole internetske tražilice, vole ga i korisnici jer je to najbrži i najlakši način da saznaju koje su prednosti vašeg proizvoda ili usluge. Bez obzira radi li se o promociji proizvoda, nekretnine, usluge ili eventa, snimanje spota ili izrada videa s kojim ćete svoj projekt pitchati investitorima, kreirat ćemo kvalitetne videosadržaje sukladno vašim potrebama.

Zatraži ponudu
Pred-produkcija

Pred-produkcija započinje u trenutku kada počinje razvoj scenarija. Ona uključuje sve što se događa prije samog snimanja: početak projekta, istraživanje, pisanje scenarija i razrada priče, odabir glumaca, angažiranje ekipa, izviđanje lokacija, zakazivanje post-produkcije, itd.

Produkcija

Produkcija se događa u trenutku kada se sve planiranje tijekom razvoja scenarija i pred-produkcija udruže. “Akcija!” je zazvana, i to je trenutak kada kamere kreću snimati i zabava počinje.

Post-produkcija

Drugim riječima, to je završni dio produkcije. Događa se onda kada produkcijski tim zaroni u već snimljene video i audio snimke, te ih slaže u skladu sa scenarijem. Sveukupno, grafika, glazba, zvučni efekti, vizualni efekti, stupnjevanje boja i zvučni dizajn sačinjavaju završno djelo.

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila nevjerojatno iskustvo. Korištenjem stranice prihvaćate kolačiće u skladu s našim Pravilima privatnosti.