Fotografija


Uhvatite trenutak. Ispričajte priču. Privucite svoju publiku.

Temeljni vizualni element pri stvaranju oglasa, plakata, web-stranice ili brošure je fotografija. Kada se dobra fotografija udruži s kvalitetnim grafičkim dizajnom, konačni rezultat je snažna, jasna poruka te prepoznatljiv i markantan brend. Na raspolaganju smo vam za široki spektar fotografskih usluga kao što su fotografiranje proizvoda, nekretnina, događaja i portreta, kao i za multidisciplinarne usluge fotografije i dizajna u kojima će naši stručnjaci iz svakog područja udružiti snage za najbolji rezultat.

Zatraži ponudu
Portret

Prikažite sebe u najboljem svjetlu. Bilo da vam je potreban portret za LinkedIn, vašu web stranicu ili članak u nekom od tiskanih medija, uz pomoć studijskog osvjetljenja, kvalitetne foto opreme i iskusnog oka našeg fotografa, pobrinut ćemo se da zablistate. Osim individualnih, ovdje smo i za grupne portrete - od neformalnih obiteljskih do portreta poslovnih timova.

Arhitektura

Dobra fotografija prodaje proizvod. Ona stvara prvi dojam i privlači ili odbija potencijalnog kupca ili gosta. Predstavite svoju vilu, kuću za odmor ili apartman na pravi način. Naši stručnjaci će za vas dekorirati sam prostor, naglasiti zanimljive detalje i učiniti prostor toplim i privlačnim.

Event fotografija

Ova usluga namijenjena je privatnim i profesionalnim korisnicima. Ako se radi o rođendanu, vjenčanju ili nekom drugom važnom trenutku u vašem životu iskusni fotograf će uz pomoć profesionalne opreme ovjekovječiti one najljepše trenutke te će kroz fotografiju uhvatiti emociju i atmosferu kako biste je ponovno proživjeli svaki put kada prolistate foto album. Kada je riječ o eventu u sklopu vašeg poduzeća, ili pak predstavljanju nečeg novog na tržištu, tu smo za vas. Stvorit ćemo reprezentativne fotografije koje ćete s ponosom pokazivati i objavljivati.

Produktna fotografija

Svaki proizvod ima svoju priču, pozadinu i ambijent u kojem je nastao. Dozvolite nam da ispričamo jedinstvenu priču vašeg proizvoda ili usluge na pravi način. Fotografija je čamac kojim će se vaša priča otisnuti na put do krajnjeg korisnika. Uz pomoć studijske opreme, pravog osvjetljenja, izbora pozadine i kadra prikazat ćemo vaš prozvod tako da će plijeniti poglede i zaustavljati dah.

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila nevjerojatno iskustvo. Korištenjem stranice prihvaćate kolačiće u skladu s našim Pravilima privatnosti.